Retourneren

Kan ik mijn bestelling retour sturen?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggeboekt. Enkel de kosten voor het retourneren van uw order zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan www.fiftythrifty.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen.

U mag het ook zelf terugbrengen naar het pand.

Wanneer wordt mijn retour niet geaccepteerd?

  1. Hygiëne producten zoals bijv, opzetborstels, teen ondersteuners of okselpads kunnen bij een geopende verpakking niet worden geaccepteerd.
  2. Producten mogen niet gedragen zijn, er vindt tevens geen acceptatie plaats bij vlekken of viezigheid op het product.
  3. Het product moet in een onbeschadigde en originele verpakking (zak of doos) worden geretourneerd. (labels behoren hier ook bij).
  4. Het product dient binnen 14 dagen na bezorging retour te worden gezonden.

Indien het product niet voldoet, vindt er geen acceptatie plaats. Het retour zenden van fiftythrifty.nl naar het afleveradres komen voor rekening van de koper. Afhankelijk van het product worden de retourkosten bekend gemaakt. Na de ontvangst van het bedrag wordt het product retour gezonden.

Naar welk adres kan ik retourneren?
Retour Fifty Thrifty
Businesspark Friesland-West 35
8466 SL Nijehaske

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag terug gestort?
Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

Kosten retourneren
Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.